Spanska och yoga

Spanska och yoga i Barcelona – 10 veckor lång kurs.

Kursen vänder sig till alla som vill göra yoga och plugga spanska, oavsett nivå och tidigare kunskaper och erfarenheter.
Kanske vill du prova yoga för första gången eller också har du redan erfarenhet av yoga och vill ge dig själv fördjupning och mer yogatid.

Kombinationen att plugga spanska och göra yoga tilltalar dig och väcker din nyfikenhet. Du vill utforska hur yogan kan gynna din språkinlärning, studiemotivation och koncentrationsförmåga och ge andra positiva effekter.

Du tycker också att det är en spännande tanke att vara del av en grupp som gör yoga och lär sig spanska tillsammans under tio veckor och ser fram emot att dela upplevelsen med de andra deltagarna.

Har du svårt att få in yogan som en regelbunden del i din vardag? Vi skapar en daglig yogarutin som du sedan tar med dig hem efter kursens slut.

Behöver du mer återhämtning och balans i ditt liv? Stärka din mentala hälsa och hitta sätt att komma ner i varv? Vi utforskar hur vi kan integrera yoga och meditation i studier, arbete och vardagssysslor, med olika yogapass och -stilar, men också i form av korta yogapauser som du kan göra var som helst.

Har du gjort yoga länge och funderar på att bli yogalärare? Då kan kursen vara en bra provtid och förberedelse inför att gå en instruktörsutbildning i yoga.

Mer fakta

Vi lägger ungefär lika mycket tid på yoga som på spanska. I språklektionerna bakar vi in yoga och i yogapassen bakar vi in spanska. En del av undervisningen – både yoga och spanska – ges utomhus i olika miljöer. Vissa dagar gör vi t ex yoga i stadsparken eller på stranden, och vi tränar spanska i olika verkliga situationer på stan.

Kurstid:
Startar ej 2024

Kostnad: Gratis utbildning. En materialavgift om 500 kr tillkommer för utgifter knutna till studiebesök. Egen yogamatta krävs

Heltid, måndag till fredag.

Antal platser:

Urval: Vid antagning tittar vi på din motivation och anledning till att söka kursen. Förkunskaper i yoga och spanska är ej avgörande. Vi strävar efter att sätta samman en heterogen grupp där deltagarna kan berika varandra, dock med en relativt jämn språklig nivå. Intervju kan bli aktuellt med den sökande.

Språkkrav: Svenska och engelska nivå B1, då viss undervisning och information ges på engelska eller svenska.

Kursen är CSN-berättigad

Boende? Du ordnar ditt boende själv. Men i antagningsprocessen får du ett omfattande dokument med tips om hur du hittar boende och hur du ska tänka när du väljer stadsdel.

Kursen ges i samarbete med Internationella skolorna i Barcelona. Frågor kring kursen och praktiska detaljer besvaras av Omar och Eva: info@is-barcelona.com