Gå tillbaka

Ledigt jobb: samordnare och lärare

2022-04-22

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Vi har nu en annons ute på platsbanken för dig som vill jobba som samordnare för våra allmänna kurser som också inkluderar Bättre svenska-utbildningarna.

Som samordnare förväntas du ta det övergripande ansvaret för våra arbetslag som jobbar med de Allmänna kurserna och Bättre svenskakurserna. För att trivas och fungera väl i samordnarrollen behöver du tycka om att arbeta med att skapa goda förutsättningar för lärarna och vara bekväm att iträda en ledarroll. Samordnarrollen innebär att du fungerar som arbetsledare med personalansvar där arbete med schema och tjänstefördelning, hantering av deltagarärenden, ledning av möten, pedagogisk utveckling, kursutveckling, budget för arbetslagen samt ansvar för rekrytering av nya deltagare ingår. Som samordnare arbetar du på uppdrag från rektor och ingår i skolans samordningsgrupp tillsammans med tre andra samordnare. I samordningsgruppen har samordnarna uppdraget att bidra till skolans helhet och utveckling.

I lärarrollen förväntas du undervisa på Allmän kurs och/eller på Bättre svenskakurserna. Här arbetar du med folkbildningens metoder där vi fäster stor vikt vid arbetet med att stödja och utveckla demokratin som bas för ditt arbete. Du får gärna använda kreativa skapandemetoder i din undervisning.

Läs hela annonsen här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25970029